Compoziţia substanţelor minerale a cărni şi organelor comestibile de origine bovină în cazul afecţiunilor unor boli parazitare

Show simple item record

dc.contributor.author Tomşa, Mihail
dc.contributor.author Erhan, Dumitru
dc.contributor.author Cercel, ilie
dc.date.accessioned 2018-02-12T11:53:43Z
dc.date.available 2018-02-12T11:53:43Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation TOMŞA, M., ERHAN, D., CERCEL, I. (2017). Compoziţia substanţelor minerale a cărni şi organelor comestibile de origine bovină în cazul afecţiunilor unor boli parazitare. In: Actual problems of zoology and parasitology: achievements and prospects : intern. sym. 13 oct. 2017, Chişinău, pp. 225-228. ISBN 978-9975-66-590-2. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-66-590-2
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2588
dc.description Afiliere: Mihail Tomşa, Ilie Cercel, Universitatea Agrară de Stat din Moldova; Dumitru Erhan, Institutul de Zoologie al AȘM,Chișinău en_US
dc.description.abstract The animals that are to be slaughtered with such parasitic diseases as echinococcosis, fascioliasis, dicroceliasis are exposed to the anatomopathological changes with the diminuation of the metabolism and the reduction of the chemical indices in meat and organs. en_US
dc.language.iso russian en_US
dc.subject Carne de vită en_US
dc.subject Parasitic diseases en_US
dc.subject Anatomopatological changes en_US
dc.subject Chemical indices en_US
dc.title Compoziţia substanţelor minerale a cărni şi organelor comestibile de origine bovină în cazul afecţiunilor unor boli parazitare en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account