Coloranţii de antociane şi procesul de obţinere a extractului de antociane din tescovina de struguri

Show simple item record

dc.contributor.author Caldare, V.
dc.contributor.author Caldare, I.
dc.contributor.author Caldare, Gheorghe
dc.date.accessioned 2020-04-22T11:29:18Z
dc.date.available 2020-04-22T11:29:18Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation CALDARE V., CALDARE I., CALDARE. Gh. Coloranţii de antociane şi procesul de obţinere a extractului de antociane din tescovina de struguri. In: Lucrări ştiinţifice, Univ. Agrară de Stat din Moldova. 2013, vol. 36(1): Horticultură, viticultură şi vinificaţie, silvicultură si grădini publice, protecţia plantelor, pp. 417-421. ISBN 978-9975-64-248-4. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-64-248-4
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3007
dc.description Affiliation: V. Caldare, I. Caldare, Vinăria Piatra Albă; Gh., Caldare, Universitatea Agrară de Stat din Moldova en_US
dc.description.abstract The process getting the initial colouring matter of anthocyanins through the proposed method diminishes considerably the concentration of the ballast substances which a directly proportional with the osmotic pressure of the solution which in turn increases the efficiency of the bar-membrane process of concentration en_US
dc.language.iso rum en_US
dc.subject struguri en_US
dc.subject extracte en_US
dc.subject antocieni en_US
dc.subject coloranți en_US
dc.subject tescovină en_US
dc.subject grapes en_US
dc.subject extracts en_US
dc.subject marc en_US
dc.title Coloranţii de antociane şi procesul de obţinere a extractului de antociane din tescovina de struguri en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account