dc.contributor.author |
Caldare, V. |
|
dc.contributor.author |
Caldare, I. |
|
dc.contributor.author |
Caldare, Gheorghe |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-22T11:29:18Z |
|
dc.date.available |
2020-04-22T11:29:18Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
CALDARE V., CALDARE I., CALDARE. Gh. Coloranţii de antociane şi procesul de obţinere a extractului de antociane din tescovina de struguri. In: Lucrări ştiinţifice, Univ. Agrară de Stat din Moldova. 2013, vol. 36(1): Horticultură, viticultură şi vinificaţie, silvicultură si grădini publice, protecţia plantelor, pp. 417-421. ISBN 978-9975-64-248-4. |
en_US |
dc.identifier.isbn |
978-9975-64-248-4 |
|
dc.identifier.uri |
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3007 |
|
dc.description |
Affiliation: V. Caldare, I. Caldare, Vinăria Piatra Albă; Gh., Caldare, Universitatea Agrară de Stat din Moldova |
en_US |
dc.description.abstract |
The process getting the initial colouring matter of anthocyanins through the proposed method diminishes considerably the concentration of the ballast substances which a directly proportional with the osmotic pressure of the solution which in turn increases the efficiency of the bar-membrane process of concentration |
en_US |
dc.language.iso |
rum |
en_US |
dc.subject |
struguri |
en_US |
dc.subject |
extracte |
en_US |
dc.subject |
antocieni |
en_US |
dc.subject |
coloranți |
en_US |
dc.subject |
tescovină |
en_US |
dc.subject |
grapes |
en_US |
dc.subject |
extracts |
en_US |
dc.subject |
marc |
en_US |
dc.title |
Coloranţii de antociane şi procesul de obţinere a extractului de antociane din tescovina de struguri |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |